j*vla dröm

Usch.. Hade en riktigt hemsk dröm inatt, om döden. Tror det är därför jag har ont i magen. Känner mig som en hemsk människa efter att ha drömt så. Dum som jag är slår jag alltid upp mina drömmar för att se vad som menas med detta. Det va Bröllop - Inte ditt eget! Hm.. Okej. Jag vet ingen som ha planer för att gifta sig iallafall, men hade vart riktigt kul att gå på bröllop! :)) Idag vet jag inte vad som händer, inte så roligt väder ute =/ Känns som om de ska bli regn när som. Mulet och lite mörkt på himlen bortåt.. Jag som skulle ut och gå någon kilometer. Vi får se om de blir av helt enkelt! :)

sparkdräkt

Sitter och myser i min sparkdräkt, EEHEHEHE!
För jag fryser mega mycket.. Lär säkert bli för varm sen bara för de.
Älskling är och tränar innebandy inne i stan.
Idag fick de bli lite rot- och köttfärsgrattäng till middag som mamma gjort.
Hon fick en del över så vi sa att vi kunde ta de, så sjukt gott!
De ska jag göra själv någon dag och hoppas på att de blir lika gott.
Nuuuu .. leta upp någonting på tvn.

Går för snabbt

Fan vad dagarna går snabbt, finns så mycket jag vill hinna med men jag får inte ihop det. 
Idag har de vart lite jobb, det räckte för mig.
Fast ikväll ska jag med jobba, fast inte på samma vis, utan med MK. 
Ska iväg och hålla först facial och sen klass, kommer bli SÅ roligt. 
Träffa nya människor och samtidigt hålla på med smink och hudvårdsprodukter.
Det kan inte bli mer än bra? :)
Nu.. Ska jag äta lite lunch innan jag blir helt snurrig i bollen och sen förberädda lite.
 
Love'

En fundering..

Jag tänkte på en sak innan.. De som skaffar barn, men efter ett år eller något gör slut för att de tröttnat eller vad som kan ha gått snett. Oftast blir det att mamman vår vårdnaden om barnet, men pappan behöver inte ha gjort något fel bara för det. Varför går folk och tror att Alla måste ha gjort något fel bara för att det är många andra pappor som inte bryr sig om barnet, dricker för mycket, misshandlar och gör övergrepp? osv. Man behöver inte alltid ha något "fel" bara för att pappan inte få vårdnaden. För nästan alltid är det så att mamman får vårdnaden. Mamman och pappan bråkar, de kan inte va sams och kan därför inte komma överrens vart barnet ska vara osv. Det kan handla om vad som, men det behöver inte och man ska inte ta för givet att det handlar om att pappan har misshandlat och gjort övergrepp. 
En fundering jag hade bara.. 
Händer idag? Hm, en runda till mamma o pappa iallafall!

Sista veckan

Blir irriterad på mig själv när jag inte har tid till att skriva i bloggen! Dagen har bestått av jobb, kom hem för en timme sen och har nu slängt i mig lite mat för snart är det dags att dra sig tillbaka till jobbet för ett kvällspass. Men det säger jag inte nej till, för NU idag har jag insett att det verkligen bara är denna veckan kvar.. Trist! Så ikväll ska jag njuta av att ha 30 barn runt omkring mig och att det är massa skrik. För jag kommer sakna det och dom :( Men kanske någon gång möts vi igen ute i Sverige :) Ska försöka hinna in i duschen lite snabbt med I think. 
Imorgon blir det att rensa ut vår "walk in closet" för just nu kan man inte gå in där xD 

Johannna

En blogg om mitt liv

RSS 2.0