falsk fläskfile
Hur jäkla gott som helst, så här kommer receptet.
- 500g blandfärs
- 1,5msk aromat
- salt & peppar
Blanda ihop allt och rulla till "korvar" in i plastfolie och sen in i frysen.
(tills den är hård/djupfryst)
Tina sedan upp den 30-45minuter, så att det går att skiva den i bitar (1-2cm).
Stek sedan varje skiva så att den får lite färg och lägg sedan över dom
i en ungssäker form.

Sedan gör du såsen:
- 2,5dl crame fraiche
- 1,5dl grädde
- 0,5dl steksky
kenesisk soja
aromat
salt & peppar
(Krydda efter vad du själv gillar)
Låt sedan stå i ugnen 15-20min kanske.
Häll sedan såsen över dom skivade "fläskfileerna" i ungsformen.
- 500g blandfärs
- 1,5msk aromat
- salt & peppar
Blanda ihop allt och rulla till "korvar" in i plastfolie och sen in i frysen.
(tills den är hård/djupfryst)
Tina sedan upp den 30-45minuter, så att det går att skiva den i bitar (1-2cm).
Stek sedan varje skiva så att den får lite färg och lägg sedan över dom
i en ungssäker form.

Sedan gör du såsen:
- 2,5dl crame fraiche
- 1,5dl grädde
- 0,5dl steksky
kenesisk soja
aromat
salt & peppar
(Krydda efter vad du själv gillar)
Låt sedan stå i ugnen 15-20min kanske.
Häll sedan såsen över dom skivade "fläskfileerna" i ungsformen.

Kommentarer
Trackback